Velkommen hit

CreativeHUB startet opp høsten 2018. Frem til høsten 2023 har kundene stort sett vært kommunale foretak i Vestfold og Telemark. Vi har levert tjenester til små- og mellomstore bedrifter, ideelle organsiasjoner og enkeltstående tiltak.

Cathrine Gundersen har AK-grad i Multiemediedesign fra Zebat (Zealand Institute of Business and Technology) i 2015 og leverte våren 2022 Bachelor i Kulturledelse ved USN med problemstillingen «Hvordan bruke kultur som metode for å reintegrere ungdom med nærværsutfordringer i skolen».

Å drive for seg selv er spennende og krevende. Jeg føler meg heldig som har mange gode ressurser jeg kan hente inn i prosjekter for kvalitetssikring og utvidet tilbud. 

Cathrine Gundersen

Siden videregående har Cathrine jobbet med kampanjer, eventer og markedsføring i sosiale medier, digitale kanaler og trykte publikasjoner. De siste årene har hun vært prosjektleder i flere små og store prosjekter. Cathrine har arrangert LAN, festivaler, valgkampanjer, kurs, intimkonserter og eventer i forskjellige størrelser.

Kjappe fakta:

  • Organisasjonsnr: 922187916 
  • Formelt navn i Brønøysundsregisteret: Effortless med Gundersen
  • Registrert i enhetsregisteret: 09.02.2019